About Us

Maak kennis met de leden van deze enthousiaste coverband!

ESTHER VAN CLEEF
ESTHER VAN CLEEFLead & Backing Vocals
TO BE ANNOUNCED
TO BE ANNOUNCEDLead & Backing Vocals
THEO LUCAS
THEO LUCASKeyboard
SANDER JOOSTEN
SANDER JOOSTENDrums
PASCAL JACOBS
PASCAL JACOBSGuitar
TO BE ANNOUNCED
TO BE ANNOUNCEDBass
RAYMOND UBACHS
RAYMOND UBACHSTenor Sax
RON LEMMENS
RON LEMMENSTrumpet
MICHIEL BARTHOLOMEUS
MICHIEL BARTHOLOMEUSTrombone

Our Story

De band “Loose” is inmiddels geen onbekende meer in het party-circuit. Deze coverband staat al meer dan 25 jaar garant voor een feestje. Het begon allemaal in 1988 als “Blues Brothers coverband”, maar al snel werd het repertoire ook met andere feestnummers uitgebreid. Inmiddels kan “Loose” terugkijken op een indrukwekkend CV. Vele podia in zalen, feesttenten en kroegen, zowel in Limburg maar ook buiten de provinciegrenzen werden reeds bedwongen.

Gezien de uitgebreide bezetting (10 personen) is de repertoirekeuze divers. Omdat de band beschikt over een drie-koppige blazerssectie ligt het soul en rythm & blues repertoire voor de hand. De twee gitaristen zijn echter niet te beroerd om het effectpedaal eens flink in te trappen waardoor net zo gemakkelijk een vette rocksound wordt gecreëerd. Ook wordt er constant geüpgraded naar actuele feesthits. De band beschikt verder over een zanger en zangeres die zowel in duet als in solo-zang elkaar naar grote hoogten stuwen.

“I think music in itself is healing. It’s an explosive expression of humanity. It’s something we are all touched by. No matter what culture we’re from, everyone loves music.”

JOHNNY MACK • MUSIC ENTHUSIAST

On Stage

Music is a language that doesn’t speak in particular words. It speaks in emotions, and if it’s in the bones, it’s in the bones.” ― Keith Richards.

Do you want to party with LOOSE?

Neem contact op
Neem contact op